Survivor: Λαβώθηκε η Θωμαΐδα με την φυγή του Ανδρέα Ματθαιακάκη

Survivor

Λόγια καρδιάς μοιράστηκε η παίκτρια του Survivor...

Μια ακόμα απώλεια στο Survivor μετράει η κόκκινη ομάδα καθώς Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει τελευταίος από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, στο επεισόδιο του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάποιοι μπόρεσαν να διαχειριστούν πιο εύκολα ενώ άλλοι σχεδόν καθόλου αυτή την απουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου έμοιαζε απαρηγόρητη και επέλεξε να εκφράσει λόγια καρδιάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor.

«Τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας ήταν στην αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο η παρουσία του με έκανε να νιώθω δυνατή» σημείωσε αρχικά η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

«Από την πρώτη μέρα τον εμπιστεύτηκα και δεν με πρόδωσε ποτέ. Είναι πολύ σπάνιο και σημαντικό αυτό για εμένα γιατί έχω μετρημένους ανθρώπους στη ζωή μου που τους έχω εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή και έχουμε μείνει μέχρι το τέλος μαζί. Ο Ανδρέας είναι ένας από αυτούς και χαίρομαι που ήρθα στο Survivor και γνώρισα ακόμα έναν τέτοιον άνθρωπο» πρόσθεσε η 24χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας και παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Λίγο νωρίτερα, δε, στην καλύβα των Μαχητών, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου δήλωσε στους συμπαίκτες της πως «παιδιά, μπράβο σας που μείνατε! Εγώ πραγματικά… ράγισε η ψυχούλα μου και η καρδούλα μου γιατί τον Ανδρέα… Και γω συνεχίζω τώρα χωρίς τον Σάββα και τον Ανδρέα».