Survivor: Η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει για την κρίση πανικού που έπαθε! «Αυτή που είδατε, ήταν μια…»

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε για την κρίση πανικού που έπαθε στο Survivor και δεν κατάφερε να πηδήξει στην πισίνα με το νερό.

Λίγο καιρό πριν την αποχώρηση της από το Survivor η Λάουρα Νάργες είχε καταρρεύσει ψυχολογικά σε ένα αγώνισμα που έπρεπε να διαγωνιστεί. Το άγχος της την κατέκλυσε και η υψοφοβία δεν της επέτρεψε να διαγωνιστεί.

Survivor: Έπαθε πανικό η Λάουρα Νάργες! Κατέρρευσε πριν ξεκινήσει την κούρσα!

Καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα, η Λάουρα Νάργες απαντώντας σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί για το αν έχει ή δεν έχει τελικά υψοφοβία, αφού λίγες μέρες αργότερα από το εν λόγω αγώνισμα έκανε zip line χωρίς κάποιο πρόβλημα, ανέφερε ότι δεν έχει λόγο να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, αλλά ούτε και να δώσει εξηγήσεις για το τι της συμβαίνει.

Λάουρα Νάργες: Η «επιλεκτική» υψοφοβία στο Survivor διχάζει…
[dfp_ads id=236982]

«Επειδή είναι ένα πρόγραμμα που κάνει 60-80%, προφανώς θα υπάρχουν παραπάνω σχόλια σε σχέση με άλλα προγράμματα και πολύ πιο επιθετικά. Να εξηγήσω τι σε κάποιον; Ας πούμε και στο κομμάτι με τις κρίσεις πανικού. Αυτή που είδατε ήταν μια από τις τελευταίες που είχα πάθει. Ήταν η πιο light εκδοχή.

Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τη δική του ψυχολογική κατάσταση για να καταλάβει τι εστί ψυχολογία που κρίνει ενός άλλου την ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει κρίση πανικού και απλώς αυτό το πράγμα το κατηγορεί πάρα πολύ άσχημα, γιατί να μπω εγώ στη διαδικασία γιατί το έπαθα, πως το έπαθα, τι μου έχει συμβεί στην παιδική μου ηλικία κι έχω τραυματιστεί και για αυτό το λόγο το έχω ακόμα, για να μαλακώσει ο άλλος και να μου πει εντάξει Λαουράκι έχεις δίκιο. Γιατί να το κάνω αυτό;» ανέφερε σχετικά με το περιστατικό με την κρίση πανικού η Λάουρα Νάργες.