Survivor: Ξεσπάθωσε ο Μαρτίκας για Ασημίνα κι Άρη

Survivor

Survivor: Ο Μαρτίκας έβγαλε ξανά λόγο για τους συμπαίκτες του.

Σφοδρές είναι οι συγκρούσεις του Σπύρου Μαρτίκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor. Ο φαρμακοποιός δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω κι εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον τους.

«Πιάνει η Ασημίνα τον Κωνσταντίνο και του δίνει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη. Για να πει ποιο πρόσωπο πιστεύει για τον τελικό γιατί είναι ένα πρόσωπο, που άφησε στίγμα με το χαρακτήρα του. Θα πεις κατά του Άρη και θα πλέξεις το εγκώμιό μου του είπε η Ασημίνα. Του έταξε επικοινωνία με τον Χρήστο Δάντη και τραγούδι που θα του έγραφε για να πλέξει το εγκώμιό της στην αποχώρησή του και να πει ότι ο Άρης δεν αξίζει να το πάρει. Κι η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα. Και χθες βγήκε κι είπε ότι έδωσε το τηλέφωνο στον Κωνσταντίνο για να τον στηρίξει έξω ο Χρήστος Δάντης. Ασημίνα μου στο χρεώνω υπέρ σου ότι το παραδέχθηκες. Μπράβο σου » είπε ο Μαρτίκας για την Ασημίνα στο Survivor.

Για τον Άρη Σοϊλέδη συνέχισε: «Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο τη χυδαία του στάση κι ότι στέκεται με τόση αγένεια στο πρόσωπό μου, επειδή αρρώστησα πριν το αγώνισμα του Μεξικού… Δεν μπορώ να ανεχτώ έναν φαταούλα να θέλει να τα πάρει όλα, πατώντας επί πτωμάτων, βρίζοντας χυδαία τα πάντα χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Πήγε και ρώτησε ο ίδιος το γιατρό, αν είμαι άρρωστος… Γιατί τέτοιο μένος απέναντί μου Άρη; Δεν μου είπες ποτέ συγγνώμη… Λυπάμαι για την επίθεση που δέχομαι και που μου βάζει πολλά ερωτηματικά κι αμφιβολίες. Το πως στέκεσαι τίμια απέναντι σε μια τιμωρία, που δεν σε συνέτισε. Μήπως Άρη μου παρακολουθείς ότι ανοίγω τα χαρτιά μου στις προσωπικές μου συνεντεύξεις, ποιους υποστηρίζω κι ότι δεν είμαι πια ουδέτερος;… Αν τολμάς να μιλήσεις εσύ για στημένα παιχνίδια, γελά το Survivor.»