Survivor: Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος για την Ελίζαμπεθ – «Με μια τέτοια εμφάνιση ζουμερή»

Survivor

"Έσφαξε" με το γάντι τη νέα παίκτρια του Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος!

Σε μια έντονη αντιπαράθεση ήρθαν στο Survivor της Κυριακής η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Άννα Μαρία Βέλλη στην παραλία των Διασήμων. Μια κόντρα που κέντρο της είχε τα σωστά ελληνικά και των δύο!

«Όταν έβλεπα ότι συνεχίζει να με κατηγορεί την στιγμή που καταγραφόμαστε με έναν πολύ έντονο τρόπο, ενώ η ομάδα της έλεγε ότι εγώ έκανα σωστά και εκείνη έκανε κάτι λάθος, εκεί τρελάθηκα και γω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την άποψη του, ωστόσο, για το συγκεκριμένο συμβάν εξέφρασε στην κάμερα και ο Περικλής Κονδυλάτος «βαπτίζοντας» τη νέα παίκτρια των Μαχητών ως… «νέα Κάτια»! «Αυτά τα ξεμαλλιάσματα και τις κατινιές δεν τις μπορώ, με κουράζουν και δεν θέλω καν να τα σχολιάζω. Αλλά στην προκειμένη πρέπει! Τα κορίτσια ήθελαν να εκδηλώσουν τον θυμό τους κατ’ αυτό τον τρόπο και ευθύνεται 100% η Ελίζαμπεθ! Έχουμε μια νέα Κάτια που θεωρεί ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζει και, αν δεν κερδίζει, δεν αξίζει. Όσο κερδίζει, θα είναι η βασίλισσα του χορού και όσο δεν κερδίζει δεν έχει κάποια υπόσταση. Αυτό δεν ισχύει».

«Είναι πολύ προκλητικό να συγκαλείς συμβούλιο για ένα σοβαρό, υποτίθεται, ζήτημα με αυτή την προκλητική εμφάνιση. Η εμφάνιση έρχεται πάντα σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του ατόμου. Μια κοπέλα η οποία έχει μια τέτοιου είδους εμφάνιση ζουμερή – δεν έχει τίποτα κακό και το ανθρώπινο σώμα δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε – θεωρώ όταν το εκθέτεις τόσο πολύ φορώντας ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιό και μιλάς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι αστείο» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.