Survivor: Ξέσπασε η Κατερίνα Δαλάκα κατά όλων των συμπαικτών της! «Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη! Θέλω να κλάψω…»

Κατερίνα Δαλάκα

«Δεν χρειάζεται μόνο να έχεις προσόντα, πρέπει να έχεις και μυαλό».

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Survivor το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς από σήμερα θα δημιουργηθούν δύο νέες μεικτές ομάδες.

Οι Τούρκοι πήραν τη νίκη στον αγώνα και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκνευρισμένη με όλους τους συμπαίκτες της. Η Ελληνίδα παίκτρια τους κατηγόρησε όλους πως δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες που είχαν αποφασίσει όλοι μαζί να ακολουθήσουν.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Έχω πάρα πολλές απαιτήσεις πρώτα απ’ όλα από τον εαυτό μου. Έχω μάθει να δίνω και την ψυχή σε ότι κάνω γιατί έχω πάρα πολύ πάθος από το πιο απλό μέχρι το πιο μεγάλο έπαθλο. Θλίβομαι γιατί νομίζω ότι δίνω πάρα πολλά και είναι σαν να τα δίνω σε έναν τοίχο. Θέλω να κλάψω, πραγματικά, όχι για τα έπαθλο, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό. Απλά όταν κάποιος δεν θέλει να σε ακούσει… Το ξέρουν όλα τα παιδιά.

Δεν γίνεται να χάνουμε τους πόντους, να χάνουμε τους πόντους και μετά να λέμε πάμε στο επόμενο. Όχι, από την αρχή θα κάνουμε όλοι αυτό που λέμε. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη με όλα τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, το ξέρουν όλοι, πολύ θυμωμένη είμαι. Εγώ δεν δέχομαι να τελειώνει το Ελλάδα – Τουρκία με ήττα, δεν το δέχομαι. Δεν χρειάζεται μόνο να έχεις προσόντα, πρέπει να έχεις και μυαλό», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!