Survivor: Ξέσπασε η Αφροδίτη Σκαφίδα! «Το να με συγκρίνεις με μια κοπέλα σαν τη Ρία…»

Αφροδίτη Σκαφίδα

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου είναι πάρα πολύ άδικη και απέναντι στο πρόσωπό μου και απέναντι σε αυτό που έχω αποδείξει σαν αθλήτρια…».

Η άσπρη ομάδα του Survivor έχασε στο αγώνισμα ασυλίας και η Αφροδίτη Σκαφίδα με τη Ρία Κολοβού αναδείχθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Το γεγονός ότι οι Τούρκοι συγκρίνουν τις αγωνιστικές ικανότητες των δύο γυναικών, έκανε την Αφροδίτη να ξεσπάσει.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου είναι πάρα πολύ άδικη και απέναντι στο πρόσωπό μου και απέναντι σε αυτό που έχω αποδείξει σαν αθλήτρια και αγωνίστρια από την αρχή του Survivor μέχρι τώρα. Έχω δείξει κι αποδείξει ότι είμαι μια αγωνίστρια και ότι είμαι αυτή που προτιμάται στα flag races και στα best of.

Το να με συγκρίνει με μια κοπέλα σαν τη Ρία, όχι ότι την αδικώ αγωνιστικά, απλά θεωρώ ότι δεν συγκρινόμαστε και αυτό το αποδεικνύουν οι επιλογές των αντιπάλων γιατί ποτέ οι αντίπαλοι δεν επέλεξαν εμένα όταν είχαν μια επιλογή.

Πάντα επιλέγουν πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως τη Ρία. Και όπως επίσης ποτέ η ομάδα μου δεν επέλεξε τη Ρία να αγωνιστεί σε best of ή σε flag race. Κάτι το οποίο αποδεικνύει και δείχνει την αγωνιστικότητά μου και το επίπεδο που έχουμε αγωνιστικά η μία με την άλλη», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!