Survivor: Ξεσπά ο Μαρτίκας – «Την εκμεταλλευτήκατε και θα την πετάξετε»

Survivor

Survivor: "Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Είναι η εύκολη λύση".

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor για όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο συμβούλιο του νησιού, βλέποντας σχέδιο εναντίον του.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά κι ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor. Εννιά φορές υποψήφιος κι η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα. Κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει.

Στήσατε σχέδιο ενάντια στην Βρισηίδα. Πιαστήκατε με την Ασημίνα από ένα τυχαίο κι απλό γεγονός και το γεμίσατε με ψέμα κι ακραία υπερβολή. Μια απλή διαφωνία την οδηγήσατε σε ακραία εξέλιξη και ψέμα ότι την έσπρωξα κι άσκησα κάτι απρεπές σε μια κοπέλα που τη στηρίζω δυόμισι μήνες. Είχε ηρεμήσει κι είχε γίνει πιο φιλική με όλους. Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο κι αφού το κάνατε, στην επόμενη ασυλία θα την πετάξετε. Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Είναι η εύκολη λύση. Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί της και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε… Δεν σε έσπρωξα Βρισηίδα μου και το ξέρεις» είπε ο Σπύρος στο Survivor.