Survivor: Ξεσπά η Βαλαβάνη κατά Αγόρου! «Είναι άσχημο! Το ζήσαμε κι εμείς πέρυσι…»

Βαλαβάνη

«Έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια να έχει κατηγορήσει την Δαλάκα…».

Ο Νικόλας Αγόρου, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά από μία ήττα του κλώτσησε με δύναμη τη μπάλα μακριά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε κατά του παίκτη των Μαχητών.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό το σκηνικό με τη μπάλα… Ο Νικόλας έχασε δύο φορές και παρατήρησα ότι και τις δύο φορές κλώτσαγε τις μπάλες. Που σε προηγούμενα επεισόδια έχουμε δει να έχει κατηγορήσει την Κατερίνα Δαλάκα, που πέταγε τσουβαλάκια. Χθες ήταν μια πολύ κακή ημέρα για τον Νικόλα. Και είναι αυτός που βγαίνει και τα λέει. Να πεις ότι βγήκε κανένας άλλος συμπαίκτης του και κατηγορεί τους αντιπάλους, να πούμε ναι.

Έξαλλος ο Αγόρου με τον Τσίλη! Τον κατηγόρησε για αντιαθλητική κίνηση! Η παραγωγή “άδειασε” τον Μαχητή…

Αλλά είναι ο Νικόλας που βγαίνει και λέει “αυτό που πετάει η Κατερίνα, αυτό που κάνει η Κατερίνα” τους κατηγορεί. Και μετά πάει και κάνει το ίδιο πράγμα. Κάτι άλλο που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι εκεί, πίσω από τις κάμερες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι όταν τελειώσει ο αγώνας σου τρέχουν για να στήσουν τις μπάλες, το εμπόδιο, τα σακιά, ότι είναι αυτό που έχει το αγώνισμα.

Εξοργισμένοι οι Διάσημοι με τον Αγόρου! «Είναι απαράδεκτος! Ζήτησε και τα ρέστα μετά…»

Δεν μπορείς εσύ να κλωτσάς μια μπάλα και να τρέχει ο άνθρωπος να σου μαζέψει τη μπάλα. Είναι άσχημο. Αυτός ο άνθρωπος που θα στήσει, που θα πάει να πάρει τη μπάλα που χρησιμοποίησες εσύ να την ξαναστήσει, την έχεις πετάξει 20-30 μέτρα πιο μακριά. Δεν είναι υποχρεωμένος να πάει να σου μαζεύει τις μπάλες. Το λέω αυτό γιατί εμείς το ζήσαμε πέρυσι. Αυτό είναι άσχημο», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!