Survivor: Ξεσπά η Σταυρούλα – «Δεν μπορώ να συνυπάρχω ούτε στο ίδιο μέρος μαζί τους»

Survivor

Survivor: "Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες παρέες και που τους συμφέρουν για να παραμείνουν στο Survivor και να πάνε στο Γαλάτσι που το έχουν τόσο άχτι όλοι τους".

Την απογοήτευσή της εξέφρασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για το γεγονός πως αποχώρησε ο φίλος της, Νίκος Γιάννης από το Survivor. Η ίδια ανέφερε πως οι συμπαίκτες της δεν άξιζαν να παραμείνουν.

«Έμειναν άνθρωποι που δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικά το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες παρέες και που τους συμφέρουν για να παραμείνουν στο Survivor και να πάνε στο Γαλάτσι που το έχουν τόσο άχτι όλοι τους. Φεύγουν άνθρωποι που έχουν ήθος, αξιοπρέπεια και μια καλοσύνη μέσα τους.

Αυτά βλέπω και ξενερώνω. Δεν μπορώ να κάθομαι ούτε στον ίδιο χώρο μαζί τους, νιώθω ότι πνίγομαι και μια κακία να με κοιτά. Πραγματικά πέντε μήνες που είμαι εδώ, δεν μπορώ να συνυπάρχω ούτε στο ίδιο μέρος. Μόλις ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης, η Ασημίνα, ο Άρης κι η Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύρισαν κατευθείαν ότι πάμε τελικό»