Survivor: Ξεγύμνωσε ο Βασάλος τον Χανταμπάκη για «το θέμα που δεν τον συμφέρει»

Survivor

"Δεν κολλάει κάπου όλη η ιστορία" σχολίασε, μέσα σε όλα, ο παίκτης των Κόκκινων στο Survivor All Star.

Θύελλα ποικίλων αντιδράσεων ξεσήκωσε η τελευταία εξέλιξη στο Survivor All Star, σύμφωνα με την οποία ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που συνέβη λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία στην οποία και ο γνωστός παρουσιαστής θα ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Μεταξύ άλλων, δε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη προσωπική του δυσπιστία για τα κίνητρα που είχε ο Στέλιος Χανταμπάκης πίσω από αυτή την κίνηση. Έτσι, μέσα από το νέο επεισόδιο του Survivor All Star τη νύχτα της Πέμπτης, ο όμορφος personal trainer επισήμανε στην κάμερα τα εξής. «Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δεκαπέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή θα το είχε κάνει μια βδομάδα μετά».

«Ζορίστηκε που βγήκε προτεινόμενος; Ζορίστηκε που είχαν γίνει όλα αυτά και ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω οπότε το πρόλαβε και στο συμβούλιο; Δεν ξέρω».

«Έχεις κάνει τέσσερις μήνες υπομονή, έχεις βγει όμως προτεινόμενος. Ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν σε συμφέρει και φεύγεις πέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλη η ιστορία» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.