Survivor: «Κομμάτια» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη!

Survivor

Έντονος προβληματισμός στους Διάσημους. Πώς θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

Οι Διάσημοι έχασαν ένα ακόμη μέλος τους και έχουν μείνει τέσσερις! Πόσο θα τους επηρεάσει αυτό στα αγωνίσματα του Survivor; Αυτή την Κυριακή στις 21:00, η νέα μέρα στον Άγιο Δομίνικο βρίσκει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη «κομμάτια», καθώς ο Κώστας Κοκκινάκης που αποχώρησε ήταν ο τελευταίος από την παρέα της που είχε μείνει μέσα στο παιχνίδι. Ο αγώνας για το έπαθλο γίνεται για την ομάδα των Διασήμων ακόμα πιο δύσκολος.

Survivor: Αποχώρησε ο Κώστας Κοκκινάκης!

[dfp_ads id=236982]

«Κακό πρωινό σήμερα… Μετά το πρωινό που είχε φύγει η Λάουρα νιώθω ακριβώς το ίδιο πράγμα», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εμφανώς στεναχωρημένη.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο, είναι προβληματισμένοι για το πως θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των αγωνισμάτων. «Η αλήθεια είναι ότι και πέντε που ήμασταν, τα ματς ήταν αρκετά», λέει ο Ντάνος. «Στο επόμενο αγώνισμα που έρχεται σε λίγο θα δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό. Αν είναι υπέρ μας ή κατά», αναφέρει ο Μπο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες στην παραλία που βρίσκεται ο στίβος μάχης και τους ενημερώνει πως «αυτός ο αγώνας είναι ο τελευταίος πριν από το διαφορετικό συμβούλιο που σας περιέγραψα την προηγούμενη φορά».

Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! Έτσι θα αποχωρούν οι παίκτες…

Δείτε το τρέιλερ: