Survivor: «Κλείδωσε» με αιχμές η δεύτερη υποψηφιότητα

Survivor

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Στον στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star ρίχθηκαν και πάλι, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, οι Διάσημοι και οι μαχητές στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, η ήττα ήταν πολύ βαριά για την μπλε ομάδα καθώς το σκορ έγραψε

Από τον συγκεκριμένο αγώνα, όμως, απούσα ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία οδηγήθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. «Μόλις ξύπνησα, άκουσα κάποιες φωνές και κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν είναι καλά. Άκουσα τον Σπύρο και την Ευρυδίκη να είναι κοντά της, τον Στέλιο να την ρωτάει τι έχει. Υπέστη ένα αλλεργικό σοκ προφανώς όπως καταλάβαμε όλοι, είχε πρηστεί πάρα πολύ και δεν ένιωθε καλά ούτε το πρόσωπο της ούτε τα χέρια της ούτε τα πόδια της» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης για να οδηγηθεί στο επόμενο πλάνο η παίκτρια της κόκκινης ομάδας με το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Έτσι, αμέσως μετά τον απαιτητικό στίβο μάχης και τις σκληρές αναμετρήσεις, Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν για μια ακόμα φορά τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.  Εκεί τον πρώτο λόγο θα είχαν οι Μπλε μιας και θα έπρεπε να ακολουθήσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας ενός μέλους τους.

Ποιος ή ποια θα ακολουθούσε στον τάκο την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία και είχε κλειδώσει σαν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα μια μέρα νωρίτερα;

Και η κάλπη «μίλησε» για έναν παίκτη της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ! Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. «Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.