Survivor: Κλείδωσαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ποιον έριξαν στον τάκο οι Κόκκινοι;

Survivor

Survivor: Ποιος από τους τέσσερις θα αποχωρήσει;

Συντριπτικό είναι πλέον το σκορ στο Survivor εις βάρος των Μπλε, αφού οι συνεχείς ήττες τούς έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Οι παίκτες προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις του, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα δυνατό. Άλλαξαν τα πράγματα στον αποψινό τρίτο αγώνισμα για την ασυλία;

Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα έχασε και στους δύο αγώνες ασυλίας κι είχε ήδη τρεις παίκτες στον τάκο. Από το συμβούλιο της Κυριακής, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που προέκυψε ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για την ομάδα του κι αυτό τελικά δεν εκτιμάται. Από το χθεσινό συμβούλιο υπήρξαν άλλοι δύο υποψήφιοι κι αυτοί ήταν η Μελίνα Μεταξά κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η επιδείνωση της κατάστασης υγείας της Μελίνας έχει στρέψει εναντίον της την ομάδα της καθώς θεωρούν ότι το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να αποχωρήσει από το Survivor για να καταφέρει η ομάδα να προχωρήσει. Η ψήφος της Μελίνας για τον Γιώργο Ασημακόπουλο κατάφερε να εκνευρίσει, τον τελευταίο, αφού θεωρεί πως αυτό έγινε επειδή δεν τον συμπαθεί.

Στο τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία η Μπλε ομάδα έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν η Κόκκινη ομάδα να δώσει για τέταρτο υποψήφιο στο Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα.