Survivor: Κι όμως, ο Σπύρος Μαρτίκας ξόρκισε την κατάρα του ριάλιτι

Survivor

"Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor" ομολόγησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας και για μια ακόμα φορά παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι καθώς αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου από τον Άγιο Δομίνικο. Μέσα από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Σπύρος Μαρτίκας εξήγησε ποια κατάρα μαστίζει χρόνια τώρα το Survivor και πως εκείνος κατόρθωσε να την ξορκίσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός του Survivor All Star εξομολογήθηκε απευθείας στην κάμερα πως «κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί».

«Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω. Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στη στήριξη του, στην αλήθεια του».

«Καμία κατάρα δεν μπορεί να σταθεί αληθινή απέναντι στην αλήθεια του κόσμου» υπογράμμισε, στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής.