Survivor: Καβγάς Κοκκινάκη – Παπαδοπούλου άνευ προηγουμένου! Πέταξε την κατσαρόλα ο Κοκκινάκης!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Θέλετε να με ξεκάνετε κιόλας;» - Κώστας Κοκκινάκης: «Ντροπή σου να τα λες αυτά!»

Η τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα των Διασήμων και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου εκφράζεται σε πολλές στιγμές της καθημερινότητας πλέον. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξακολουθεί να επιμένει πως οι συμπαίκτες της την χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους, χωρίς να την υπολογίζουν σε άλλα κομμάτια της διαβίωσης και δεν χάνει την ευκαιρία να το εκφράζει ανοιχτά κάθε φορά που της δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και στον Κώστα Κοκκινάκη ήταν το φαγητό, το οποίο η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πως έχει βάλει προτεραιότητα για να κρατηθεί δυνατή στο Survivor.

Survivor: Η παράσταση-κοροϊδία του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Γιατί βγήκε μαύρο το ρύζι; Έπρεπε πρώτα να γίνει το ρύζι και μετά η καρύδα, τώρα θα έχει γεύση καρβουνίλα» σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ η επόμενη ατάκα της στον Κώστα Κοκκινάκη ήταν η αρχή του κακού… «Δεν έφαγα την χαλασμένη καρύδα, έτσι ενημερωτικά.»

[dfp_ads id=236982]

«Δεν καταλαβαίνω.»

«Αυτή που μου έδωσες.»

«Δεν στην έδωσα. Εσύ τη ζήτησες. Σου είπα ότι είναι χαλασμένη.

«Τη ζήτησα. Γιατί δε τη μυρίσατε; Τι θέλετε; Να με ξεκάνετε κιόλας;

«Μας κοροϊδεύεις τώρα;»

«Δεν την άνοιξες; Δεν την μύρισες;»

«Να ανοίξω την καρύδα. Καταρχήν σου είπα από πριν ότι η καρύδα θα είναι χαλασμένη. Όχι δεν την άνοιξα. Είναι απαράδεκτο αυτό».

«Εσύ είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες.»

«Εγώ έκανα κάτι; Παιδάκι μου δεν ζήτησες καρύδες και σου είπα θα είναι χαλασμένη μετά από δυο μέρες; Και λες «ποιος τις έχει τις καρύδες, τις κρύβατε εκεί πέρα». Πρόσεχε τι λες. Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά. Στο διάολο» αντέδρασε ο Κώστας Κοκκινάκης πετώντας την κατσαρόλα από τα νεύρα του.

Λάμπρος Χούτος: «Πες κι ένα ευχαριστώ. Δεν κάνει κακό.»

Βαλαβάνη: «Την επόμενη φορά αφήστε να μαγειρέψει η Ειρήνη.»

Σιγά σιγά οι παίκτες άρχισαν να αποχωρούν από το χώρο που βρίσκονταν, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τους για το περιστατικό και απομονώνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου.