Survivor: Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Survivor

"Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ μέσα" ομολόγησε, με δακρυσμένα μάτια, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor All Star.

Την πιο ευαίσθητη του πλευρά έδειξε στο Survivor All Star ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις οθόνες μας, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τη νύχτα της Πέμπτης. Αφορμή για αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα στάθηκε η επικοινωνία του παίκτη των Μαχητών με την σύντροφο του λίγες ώρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εξομολογήθηκε πως «στο έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Πραγματικά είναι κάτι που το χρειαζόμουν πάρα πολύ μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω γιατί δεν ήρθα να κάνω φίλους και παρέες εδώ πέρα. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου που μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη. Είναι ένα αδύναμο μου σημείο, μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται μού λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη».

«Πιστεύω ότι η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα μου χωρίς λόγο. Μόνο τρεις εβδομάδες είμαι εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει τόσο πολύ και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω και δεν τα κρύβω κάτω από το χαλί. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που περνάμε μαζί τα τελευταία αρκετά χρόνια και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προσηλωθώ στο στόχο και να μου δώσει δύναμη».

«Σόρρυ αλλά είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ μέσα. Αυτά» πρόσθεσε, με δακρυσμένα μάτια, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor All Star της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.