Survivor: «Κατέρρευσε» η Στέλλα – Της τα έψαλλε ο Μαρτίκας

Survivor

Survivor: Η Στέλλα πήγε ενάντια στο σχέδιο Μαρτίκα και τα "άκουσε".

Καζάνι που βράζει το Survivor με όσα ανέφερε η Στέλλα Ανδρεάδου στο χθεσινό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι παίκτες θεώρησαν πως με τα λεγόμενά της ευνοεί τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει μαζί της για όλες τις εξελίξεις. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρεξήγησε την κίνησή της και της τα έψαλλε, με αποτέλεσμα η Στέλλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος (ότι μίλησα με τον Τάκη) κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα,  δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα… Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο» είπε η Στέλλα στο Survivor.

Στη συνέχεια, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για να συνετίσει τον Σπύρο, ο οποίος της ζήτησε συγγνώμη για την αυστηρότητά του. Φυσικά, η Στέλλα δεν πίστεψε τη συγγνώμη του: «Είναι σαν να είμαι ενάντια στα σχέδιά του… Ξέφυγαν προσβολές».