Survivor: Κατέρρευσε, δις, η Ελευθερία Ελευθερίου – «Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη»

Survivor

"Φταίω, φταίω, φταίω! Όλη την ώρα φταίω" παραδέχθηκε, με δάκρυα στα μάτια, η παίκτρια του Survivor All Star.

Την συναισθηματική της φόρτιση, όπως και την οργή της, δεν μπορεί να διαχειριστεί στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε κλάματα δυο φορές στο ίδιο επεισόδιο που ήρθε τη νύχτα της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου εξομολογήθηκε πως «είμαι πάρα πολύ πιεσμένη. δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να βγαίνω εκτός εαυτού. Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να είναι έτσι. Έχω έρθει στο παιχνίδι και δεν μπορώ να το απολαύσω σε καμία περίπτωση. Δεν έχω την όρεξη να μπω και να παίξω στα παιχνίδι ενώ θέλω τόσο πολύ να το ζήσω. Θέλω τόσο πολύ να ξυπνάω και να είμαι ήρεμη. Φταίω γιατί δεν έχω βγει υποψήφια, φταίω και τα ίδια κορίτσια με έχουν στη μπούκα επειδή έχει βγει υποψήφια η Ελένη, σήμερα η Ελένη σηκώνει κεφάλι και μου λέει ότι φέρνω τα προσωπικά μου στο παιχνίδι. Σαν γυναίκα όμως δεν ασχολήθηκε, δεν την ενδιαφέρει. Φταίω γιατί έκανα κάτι καλοπροαίρετο για να είναι καλά η ψυχολογία του Στάθη. Φταίω, φταίω, φταίω! Όλη την ώρα φταίω».

Λίγη ώρα αργότερα, όταν οι Διάσημοι και οι Μαχητές βρέθηκαν στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να ανάψει φωτιές ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας για να… καταρρεύσει, όμως, ξανά αμέσως μετά και να ξεσπάσει σε κλάματα. «Γιώργο θέλω να μιλήσω! Όλη την ώρα βάλλομαι και δεν μιλάω. Έλεος, προς Θεού, δηλαδή. Δεν ήρθα σε καμία περίπτωση να κάνω τίποτα κακοπροαίρετο και το έχει δείξει. Επί τρεις μέρες όμως δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μου ζητήσει συγγνώμη, να μου λένε ότι τρέχω στη ζούγκλα και… με τον Μάριο. Θέλω αυτή τη στιγμή δημόσια να πω και μπροστά στην οικογένεια μου συγγνώμη για αυτά τα οποία ακούγονται. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο εδώ μέσα, σέβομαι τις οικογένειες τους και θέλω να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο μου και τους ανθρώπους μου που είναι έξω».

Αμέσως μετά, δε, η Ελευθερία Ελευθερίου απασφάλισε κατά του Σπύρου Μαρτίκα, πάντα με φόντο τον Στάθη Σχίζα, για να αποχωρήσει εξοργισμένη από τον στίβο μάχης του Survivor All Star όπου και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα καθ’ υπόδειξη του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.