Survivor: Καταρρακώθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»

Survivor

"Δεν ήρθα για αυτό στο Survivor" ξέσπασε και ο Σάκης Κατσούλης.

Τα πυρά του Νίκου Μπάρτζη και όχι μόνο δέχθηκαν στο Survivor All Star ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σάκης Κατσούλης στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Για αυτό και ο παρουσιαστής και παίκτης των Μαχητών δεν μπόρεσε να διαχειριστεί λίγο αργότερα τη συναισθηματική του φόρτιση.

Ειδικότερα, όταν καθόταν μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σάκη Κατσούλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασε σε κλάματα. «Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» κατάφερε να αρθρώσει για να κρυφτεί στη ζακέτα του με λυγμούς.

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε» πρόδωσε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.  «Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».