Survivor – Κατακεραύνωσε ο Νίκος Γκάνος τον Αλέξη Παππά: «Είναι ένα είδος κακοποιητή»

Survivor

"Γενικά δεν λέω πολλά αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις" τονίζει ο παίκτης του Survivor.

Βέλη αιχμηρά προς των συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά έριξε ο Νίκος Γκάνος στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κι αυτό μιας και ο νεαρός τραγουδιστής υποστήριξε πως o γοητευτικός ηθοποιός ασκεί ένα είδος κακοποίησης σε αρκετούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας. Δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά, εγώ προσωπικά ήξερα τι θα ψηφίσω. Γενικά ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που έχει ξαναβγεί υποψήφιος, αυτή είναι η τρίτη φορά που βγαίνει από την ομάδα του. Αυτό πιστεύω ότι κάτι δηλώνει. Προσωπικά εγώ τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας».

«Καταρχάς ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή, εγώ και η Μαρία, για να τον ψηφίζουμε συνέχεια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει γιατί αγωνιστικά είναι κατώτερος. Επίσης, θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Γενικά δεν μιλάω πολύ, το έχει καταλάβει ο κόσμος. Δεν με νοιάζει να φανώ, δεν με νοιάζει να έχω τηλεοπτικό χρόνο, δεν λέω πολλά αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις».

«Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι ότι «θα τον κάνω σε μια βδομάδα να φανεί μισογύνης. τραμπούκος και όλα αυτά», είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ήμουν και γω μπροστά όταν το είπε. Επίσης, το επόμενο περιστατικό ήταν σε ένα ceremony που είπε «θέλετε να εκθέσω τον Γιάννη από την μπλε ομάδα;» και γελούσε, εδώ έρχεται και το buller που λέω. «Θα τον ρωτήσω κάτι και δεν θα ξέρει τι να πει» είπε και όντως έτσι έγινε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Γκάνος στο νέο επεισόδιο του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.