Survivor: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου πολύ…»

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Δε θέλω να θίξω κανέναν σαν προσωπικότητα, αλλά...»

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα, αν μπορούσε να διακρίνει και στην αντίπαλη ομάδα να έχουν δημιουργηθεί κάποιες κλίκες. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για περιθωριοποίηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ βάσει του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, θεώρησε πως κάτι είχε συμβεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ είχα καταλάβει ότι είχαν περιθωριοποιήσει πάρα πολύ τον Γιάννη Σπαλιάρα  και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβλεπα την Ειρήνη πολύ απομονωμένη και το έβλεπα και στην συμπεριφορά της. Στα παιχνίδια μπορεί να την στήριζαν, αλλά στον πάγκο φαινόταν. Έδειχνε ότι είναι μόνη της.

Δε θέλω να θίξω κανέναν σαν προσωπικότητα γιατί ούτε τους έχω γνωρίσει, ούτε έχω δει τα επεισόδια, αλλά σίγουρα υπήρχε ένα θέμα με τον Χανταμπάκη και αυτό γιατί φαινόταν όταν τον έβγαλε υποψήφιο και μάλλον φαινόταν και στον κόσμο γιατί έφυγε αρκετά γρήγορα. Δηλαδή αν συνέβαινε κάτι αντίθετο, δεν θα ήταν εκτός παιχνιδιού» ανέφερε συγκεκριμένα η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.