Survivor: Καραγκούνιας μαινόμενος – «Να προσέχουν πως συμπεριφέρονται σε μένα γιατί εκτίθενται»

Survivor

"Προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις" εξηγεί ο μισθοφόρος του Survivor All Star.

Στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του νησιού κινήθηκαν στο Survivor All Star της Τετάρτης οι Διάσημοι και οι Μαχητές όπως παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, επιστρέφοντας στις καλύβες οι ομάδες , ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ειδικότερα, ο μισθοφόρος των μπλε σημείωσε χαρακτηριστικά ενώπιων όλων πως «δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να ξανασχοληθώ με το τι ψηφίζει ο καθένας. Αυτό που έκανα με την Τζο, ήταν μια τελείως εμπιστευτική συζήτηση. Με ένα κορίτσι που της έχω πει ότι «θέλω η κόρη μου να σου μοιάζει, να πάει στην κτηνιατρική και να γίνει σαν εσένα». Την Τζο την θαυμάζω και την αγαπώ και το έχω δείξει και στο ’22, πέρσι, που είχαμε παίξει και φέτος της το δείχνω».

«Λοιπόν, κάποιοι προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις είτε για την Τζο, προσβάλλοντας την με αυτόν τον τρόπο, επειδή είπε κάποια πράγματα και είναι λάθος. Εγώ τη Τζο θα τη στηρίζω όσο είναι εδώ, μέχρι κάτω κάτω. Παρακαλώ πάρα πολύ από εδώ και πέρα να προσέχουν μερικοί πως συμπεριφέρονται σε εμένα γιατί εκτίθενται» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, ο Τάκης Καραγκούνιας στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.