Survivor: «Ήταν προσβολή του Χανταμπάκη στον Βασάλο! Δεν μου άρεσε καθόλου…»

Survivor

«Δεν κρατήσαμε κακία ο ένας στον άλλον, απλά το θυμάμαι σαν μια άσχημη στιγμή που πέρασε».

Για την προκλητική κίνηση του Στέλιο Χανταμπάκη προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor μίλησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

[dfp_ads id=236982]

Απίστευτη πρόκληση του Χανταμπάκη στον Βασάλο! Μαλλιά κουβάρια με τον μισθοφόρο!

«Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι κάποιος να με πείραξε ιδιαίτερα. Ο καθένας μπορεί να πανηγυρίζει όπως θέλει, όταν κερδίζει. Όπως όταν μπαίνει ένα γκολ σε ένα παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει. Δεν μπορεί κανείς να τον κρίνει πώς θα πανηγυρίσει.

Ο μισθοφόρος απαντάει για την μούντζα στον Σπαλιάρα!

Αυτός εκείνη τη στιγμή κέρδισε, έβαλε ένα καλάθι, ένα γκολ, οπότε θέλει να το πανηγυρίσει. Παίζαμε ένα παιχνίδι και θεωρώ ότι έγινε μια προσβολή στον πιο δίκαιο παίκτη του παιχνιδιού, που ήταν ο Κωνσταντίνος.

Ο Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε τον λόγο που έδιωξαν τον Ντάνο

Παίζαμε ένα παιχνίδι και ο Στέλιος κοίταζε το ρολόι του και δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η πράξη. Πήγα και το είπα στον Στέλιο, αλλά όπως είπα μπορεί να έγινε πάνω σε έναν εκνευρισμό από κάτι άλλο.

«Κόκκαλο» ο Αναγνωστόπουλος όταν εισέβαλε ο Μπογδάνος!

Δεν το κατακρίνω, απλά ήταν κάτι που δεν μου άρεσε και πήγα και το είπα στον Στέλιο και το λύσαμε επί τόπου. Δεν κρατήσαμε κακία ο ένας στον άλλον, απλά το θυμάμαι σαν μια άσχημη στιγμή που πέρασε. Μου αρέσει όταν λύνονται τα προβλήματα εκείνη την ώρα ή έστω να συζητηθεί αργότερα», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Survivor Πανόραμα…