Survivor: Ήταν αναμενόμενο και βρέθηκε στον τάκο

Survivor

Survivor: Ποιον έβγαλαν υποψήφιο οι μπλε;

Με εντάσεις ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα το Survivor All Star καθώς οι εξορμήσεις της Καρολίνας Καλύβα, του Μάριου Πρίαμου, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στην ζούγκλα, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης. Άλλοι αντέδρασαν για αυτά τα κρυφά τετ α τετ κι άλλοι έδωσαν χώρο στον έρωτα.

Η άφιξη των τριών νέων παικτών, του Γιώργου Κόρομι, του Κρις Σταμούλη και της Ρίας Κολοβού ήρθε για να ταράξει τα δεδομένα και να ανατρέψει τις ισορροπίες. Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor δεν έλειψαν κι οι τσακωμοί ιδιαίτερα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και στον Τάκη Καραγκούνια. Η ήττα της μπλε ομάδας είχε ως αποτέλεσμα την υποψηφιότητα του Τάκη, κυρίως λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης αντέδρασε και το θεώρησε άδικο ότι βρέθηκε στον τάκο.

Απόψε πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο Survivor με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά για την εξασφαλίσουν. Κόκκινοι και μπλε είχαν μάχη σώμα με σώμα κι η αναμέτρησή τους πήγε πόντο πόντο. Τελικά οι μπλε έκαναν την ανατροπή κι αναδείχθηκαν νικητές της βραδιάς. Στο συμβούλιο η ομάδα έριξε στον τάκο ως δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης της εβδομάδας, τον Σπύρο Μαρτίκα, κάτι που ήταν αναμενόμενο με βάση τις πεσμένες αποδόσεις του τελευταία και τις ταραχές που δημιουργεί συνεχώς.