Survivor: Ηχηρές, και απροσδιόριστες, οι απουσίες στον ημιτελικό

Survivor

Ποιοι και κυρίως γιατί δεν βρέθηκαν στο ημιτελικό του Survivor;

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων! Κάτι που δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να αλλάξει στον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Εκεί όπου ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός καλωσόρισε στο πλατό τους πρώην παίκτες που βρέθηκαν μαζί του στον Άγιο Δομίνικο. Όχι, όμως, όλους καθώς κάποιοι δεν εμφανίστηκαν. Ποιες ήταν, όμως, οι ηχηρές απουσίες του μεγάλου ημιτελικού στο ριάλιτι επιβίωσης;

Όπως γνωρίζαμε, και επιβεβαιώθηκε από τον Γιώργο Λιανό, το παρών δεν έδωσε ο Αλέξης Παππάς εξαιτίας των γυρισμάτων για το Bachelor και ο Περικλής Κονδυλάτος για προσωπικούς του λόγους.

Από τη σκηνή του ανοιχτού θεάτρου στο Γαλάτσι, ωστόσο, απουσίαζαν και τρεις ακόμη παίκτες για τους οποίους δεν διευκρινίστηκαν οι λόγοι. Και αυτοί ήταν Χριστίνα Κεφαλά, ο Τζέιμς Καφετζής και η Νικολέτα Μαυρίδη

Το εντυπωσιακό, δε, είναι πως οι δύο τελευταίοι εθεάθησαν και… «συνελήφθησαν» από τις κάμερες στον χώρο λίγη ώρα πριν την έναρξη της live μετάδοσης του Survivor.