Survivor: «Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της, δεν θα κάνει κάτι με τον Μαρτίκα»

Survivor

Survivor: Οι απορίες του Τάκη Καραγκούνια.

Δύσπιστος φαίνεται ο Τάκης Καραγκούνιας με τη ρομαντική διάθεση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor. Ο λόγος είναι ότι η Βρισηίδα έχει δηλώσει ερωτευμένη με τον πρώην της.

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο που αφορούσε τη Βρισιήδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα και στον Μαρτίκα και με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα» ανέφερε ο Τάκης στο Survivor.

«Δε βλέπω κάποια σχέση, δε βλέπω καν κάποιο φλερτ. Η Βρισιήδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ποτέ με τον Σπύρο σοβαρά διότι, πριν δυο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω και ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Μήπως αισθάνεται ότι φοβάται πως θα βγουν στον τάκο κι έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;» απόρησε με το «ειδύλλιο» που φαίνεται πως υπάρχει στο Survivor.