Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό

Survivor

"Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου".

Η είδηση πως ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) στα ελληνικά media. Ο κύριος Λευτέρης Καφετζής είχε μία περιπέτεια που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, δεν είχε μέχρι πρότινος ενημερωθεί για το περιστατικό. Ωστόσο, όπως είδαμε στο αποψινό (16/4) επεισόδιο του reality επιβίωσης, η παραγωγή του έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του πατέρα του.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor.

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.