Survivor: Η Σταυρούλα περνά στην αντεπίθεση – «Συγγνώμη κιόλας, Βρισηίδα μου»

Survivor

Ξεσπάθωσε η παίκτρια του Survivor!

Ιδιαιτέρως αιχμηρή εμφανίστηκε στο Survivor της Κυριακής η Σταρούλα Χρυσαειδή με αφορμή το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όπου ο Τάκης Καραγκούνιας της μίλησε με τα πλέον θερμά σχόλια.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η παίκτρια της μπλε ομάδας τόνισε πως «με τα λόγια του Τάκη ανατρίχιασα και το είπα στην Βρισηίδα, η οποία μου είπε «εντάξει, τα λέει επειδή την τελευταία εβδομάδα του μιλούσες μόνο εσύ». Δεν του μιλούσα όμως την τελευταία εβδομάδα, ένα βράδυ του μίλησα λίγο. Το να μιλάς σε έναν άνθρωπο δεν το θεωρώ κακό ότι κι αν έχει συμβεί αλλά δεν μου άρεσε ο σχολιασμός αυτός της Βρισηίδας. Δηλαδή εγώ δεν είμαι ικανή για να κερδίσω το Survivor ή να φτάσω ως τον τελικό; Η Βρισηίδα μια λέει το ένα και μια το άλλο».

«Γιατί και όταν παίζαμε με τους Τούρκους είχε γυρίσει και είχε πει στους Τούρκους, «εγώ είμαι η καλύτερη παίκτρια» και όταν ήρθε η Ασημίνα στην παρέα το έκοψε για να μην την στεναχωρήσει εκείνη τη στιγμή. Μου το είπε μάλιστα και μετά. Οπότε όταν λες πως έχεις μία μόνο φίλη εδώ μέσα, την Ασημίνα και μετά την Στέλλα και γυρίζεις και λες αυτά πίσω από την Ασημίνα… Συγγνώμη κιόλας, Βρισηίδα μου, αλλά τόσες φορές στον πάγκο εγώ σε εμψυχώνω για να πας να παίξεις και εγώ μόνο σε ενθαρρύνω. Όχι η Ασημίνα. που χάνει και κάθεται στον πάγκο και κλαίγεται και αυτή όπως εσύ».

«Οπότε λίγο ας δούμε που είναι οι φιλίες και που όχι και αν θες έναν φίλο που μπροστά σου θα κάνει τα γλυκά μάτια και θα σου λέει συνέχεια τα καλά ή αν θες κάποιον που είναι αληθινός και θα σου πει και τα άσχημα και τα καλά σου» συμπλήρωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor της Κυριακής.