Survivor: Η Σταυρούλα «έκαψε» το τσίρκο των τεσσάρων – «Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά»

Survivor

"Tο τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τους τις έδινα" τόνισε η παίκτρια του Survivor All Star.

Μετά την απαραίτητη παύση στην προβολή, λόγω της εθνικής τραγωδίας, το Survivor All Star επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής με νέο επεισόδιο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, όπως παρακολουθήσαμε, οι Διάσημοι κλήθηκαν να διαχειριστούν τις νέες υποψηφιότητες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή απασφάλισε εναντίον τεσσάρων συμπαικτών της! «Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά».

«Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά, πραγματικά! Συγκρίνουμε, τώρα, αγωνιστικά την Ελένη Χαμπέρη με την Ελευθερία Ελευθερίου; Εγώ με την Ευρυδίκη και την Ελευθερία έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά αγωνιστικά είναι η μέρα με τη νύχτα με την Ελένη».

Την αντίθεση του στην υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη εξέφρασε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην κάμερα του Survivor All Star.