Survivor: «Η πιο δύσκολη νύχτα» ήταν η πρώτη για τους Διάσημους

Survivor

Μάλλον δεν τα περίμεναν έτσι τα πράγματα στο Survivor...

Το πρώτο του βράδυ στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor πέρασε ο Λάμπρος Κωνσαντάρας. Όπως παραδέχθηκε, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν αυτή η αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάτι που επιβεβαίωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Διασήμων.

Ειδικότερα, στην πρεμιέρα του νέου Survivor το βράδυ της Κυριακής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ήταν η πιο δύσκολη νύχτα που έχω περάσει ποτέ. Καθ’ ότι δεν είμαι και καθόλου της περιπέτειας, άργησα πάρα πολύ να συνειδητοποίησω σε αυτό το ταξίδι που ήρθαμε και τι θα ζήσουμε. Άρχισα να το καταλαβαίνω την ώρα που πάτησα το πόδι μου στην άμμο, σε αυτή την παραλία, στο σκοτάδι και μας άφησαν μόνους μας».

«Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν έβρεχε! Αλλά το να κοιμάσαι σε μια σανίδα με μια λεπτή κουβέρτα απλά ήταν κάπως δύσκολο. Δεν μπορούσαμε να βολευτούμε, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε στο πλάι γιατί πονάνε τα κόκαλα οπότε αναγκαστικά ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν κατά διαστήματα. Εγώ πρέπει να ξύπνησα τουλάχιστον πέντε, έξι φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας» παραδέχθηκε ο Απόστολος Ρουβάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Και το νέο Survivor… μόλις ξεκίνησε για όλους!