Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή ρίχνει επική χυλόπιτα στον Γιώργο Κατσαούνη

Survivor

Survivor: Ο Κατσαούνης πήγε να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα αλλά η Μυριέλλα τον αποστόμωσε με τη χυλόπιτά της.

Αποφασισμένος να «στριμώξει» τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor για το ειδύλλιο που δεν ευοδώθηκε.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού ο ίδιος ανέφερε όσα είχαν συζητήσει με τη Μυριέλλα Κουρεντή να αντικρούει τα λεγόμενά του. «Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο.» Η Μυριέλλα δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε «Μάθε να δέχεσαι μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου» ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα.»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα, Μάλιστα σημείωσε πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως τής μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.