Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Γιώργος Κατσαούνης και η «έκρηξη» του Βαλάντη

Survivor

"Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά".

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε στο Love it το μεσημέρι των Θεοφανείων και οι απορίες για το Survivor, μετά το χθεσινό απερίγραπτο ξέσπασμα του Βαλάντη, ήταν πολλές. Εκείνη, είπε τη δική της εκδοχή, βάσει όσων η ίδια έζησε στο παιχνίδι.

«Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω “αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά.

Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν. Υπήρχε συνέχεια επαφή, μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη. Βλέπεις ότι πέντε, έξι, τρεις έχουν πρόβλημα, και είναι τόσο ακατανίκητη η επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς; Δε μπορείς να κάνεις λίγο το παπί. Δεν είναι το θέμα του φλερτ, αλλά δημιουργείτο μονίμως κάτι» ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού.

Για τον Γιώργο Κατσαούνη, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Μυριέλλα τρέφει αισθήματα για εκείνον, γι’ αυτό κράτησα και απόσταση. Δεν μπορώ εγώ να προβληματίζομαι γι’ αυτό. Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά».