Survivor: Η μητέρα του Βασίλη Σίμου απάντησε on air στη Μπάγια Αντωνοπούλου! «Με φέρατε σε δύσκολη θέση»

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή, δυσφορία, μέχρι που λιποθύμησα, αλήθεια σας λέω»

Πριν λίγο καιρό, στο Survivor, ο Βασίλης Σίμος είχε πει στον Βασίλη Βασιλικό την ατάκα «άμα την… γρατζουνάς την όπισθεν», με τη Μπάγια Αντωνοπούλου να χαρακτηρίζει “αλήτικη” τη συμπεριφορά του παίκτη.

Σήμερα, στον αέρα του Survivor Πανόραμα, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία η μητέρα του Βασίλη Σίμου, η κα Αγγελική, η οποία απάντησε στη Μπάγια Αντωνοπούλου για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό που έκανε για τον γιο της.

«Αυτή η λέξη που είπε δεν ήταν αυτό που παρουσιάστηκε. Και γι’ αυτό έμεινα άναυδη εγώ προσωπικά, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ και με την κουβέντα αυτή. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη αδιαθεσία. Η έκφραση του Βασίλη είναι όταν θέλουμε να πούμε στην αργκώ ότι πάμε προς τα πίσω, αυτό πιστεύω ότι εννοούσε ο Βασίλης, έτσι ξέρω εγώ την έκφραση αυτή.

Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή, δυσφορία, μέχρι που λιποθύμησα, αλήθεια σας λέω. Συνεχίσατε και μιλάγατε κι εγώ τα ‘χασα εκείνη τη στιγμή. Ο Βασίλης δεν θα έκανε ομοφοβικό σχόλιο ούτε για πλάκα. Δεν θέλω να το ακούω αυτό. Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, αυτή η κουβέντα με χτύπησε στην καρδιά. Συγγνώμη που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Βασίλη Σίμου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!