Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απαντά για το αν έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Σάκη Κατσούλη

Survivor

Survivor: Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για όσα ακούγονται τελευταία.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση επέλεξε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να βάλει ένα τέλος στα όσα ακούγονται σχετικά με τον αν η κόρη της έχει δεχθεί, πριν από το Survivor, κακοποιητική συμπεριφορά από τον Σάκη Κατσούλη.

Η κ. Γωργία Χαραλαμποπούλου πήρε θέση για το θέμα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας 💪ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου ((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα.))

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ”.

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει ένα τέλος σε όσα έχουν ακουστεί για την σχέση Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη, πριν από την συμμετοχή τους στο Survivor.