Survivor: Λαβωμένη η Μελίνα Μεταξά – «Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλα»

Survivor

Τι ακριβώς συμβαίνει με την παίκτρια των Μαχητών στο Survivor All Star;

Μετά το απρόσμενο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star και την έκανε να χάσεις τις αισθήσεις της, η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε στην καλύβα της μπλε ομάδας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Κυριακής.

«Γύρισα από την κλινική σήμερα στην ωραία μας παραλία. Είχα πάρα πολλή αγωνία για να δω αν θα ήταν όλη η ομάδα εδώ. Πρώτο είδα τον Χρήστο που μου ανακοίνωσε ότι ο φίλος του, ο Σώζων αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως θα έφευγε ένας κόκκινος και θα ήμασταν όλοι εδώ» πρόδωσε, αρχικά, η παίκτρια των Μαχητών στην κάμερα του Survivor All Star.

Συναντώντας στη συνέχεια την υπόλοιπη μπλε ομάδα, η Μελίνα Μεταξά εξήγησε όσα της είπαν οι γιατροί στον Άγιο Δομίνικο. «Έχω μια πολύ μικρή κήλη, η οποία με το χτύπημα που έφαγα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή την οποία και θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το καλλιτεχνικό κολάρο».

«Ευελπιστώ να είναι καλά, αν και μου είπε ότι η γιατρός της είπε πως θα πρέπει να κάτσει για τρεις εβδομάδες έξω. Και θα το πάρει πάνω της και θα παίξει αύριο, μεθαύριο. Δεν ξέρω τώρα τι έχει γίνει. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει με την Μελίνα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλα, είτε είναι για τους αγώνες είτε είναι για την συμβίωση είτε είναι για την ψυχολογία της» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής.