Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βάζει «φιτιλιές» για την υποψηφιότητα του Σάκη

Survivor

Τι είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την υποψηφιότητα στο Survivor αυτή της εβδομάδας;

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βρέθηκε στο Survivor της τρέχουσας εβδομάδας ο Σάκης Κατσούλης έπειτα από την ψήφο που δέχθηκε από τον Γιώργο Κόρομι. Τι κι αν ο παίκτης του Survivor δικαιολόγησε την συγκεκριμένη ψήφο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως θέλησε να βάλει τις φιτιλιές της μια μέρα μετά στο επεισόδιο της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ βρισκόταν μαζί με τον Σάκη Κατσούλη στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, θέλησε να δώσει την δική της σαφή εκδοχή στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα λίγες ώρες νωρίτερα στο συμβούλιο του νησιού με συντονιστή τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες αλλά σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση. Με το που ανακοίνωσε το όνομα σου, δεν ξέρω, με έπιασε μια μελαγχολία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον συμπαίκτη και πρώην σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη. «Βασικά σε ψήφισε για να προστατεύσει εμένα που είμαι γυναίκα, που είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί και όλα αυτά που είπε. Σίγουρα, όμως, επειδή εσύ είσαι και ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα! Δηλαδή δεν μπορώ να το πιστέψω… Το είχε πει, ρε Σάκη μου, κιόλας και στο παρελθόν ότι θα ψηφίζει στρατηγικά αν και χθες λέει ότι δεν ψήφισε στρατηγικά… Και θα ψήφιζε εσένα γιατί είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ πέρα και θα άνοιγε ο δρόμος του σε περίπτωση που φύγεις».

Μένει να δούμε αν αυτή η ψήφος του Γιώργου Κόρομι στο Survivor θα αποτελέσει και την… χαριστική βολή για τον Σάκη Κατσούλη!