Survivor: «Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να τις «φάει» από τον Σάκη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Πληγώθηκα πολύ που η Ελένη Χαμπέρη χαρακτήρισε την κόρη μου διπρόσωπη. Κοπελιά μου δεν ξέρεις αν έγινε σεξ, γιατί παίρνεις θέση;"

Λίγο πριν τον τελικό του Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Τι συμβαίνει με τον Σάκη και την Μαριαλένα; Ποιες δηλώσεις την πλήγωσαν; Είναι ερωτευμένη η κόρη της;

«Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να τις φάει. Ο Σάκης με πλήγωσε αλλά από εκεί και πέρα τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Το έφτασαν στα άκρα γι’ αυτό απάντησα.

Θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή αν είχε κάτι σοβαρό η Μαριαλένα. Ψήφιζα. Πάει η σύνταξή, πάει το δάνειο… Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω και μου ήρθε 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ.

Πληγώθηκα πολύ που η Ελένη Χαμπέρη χαρακτήρισε την κόρη μου διπρόσωπη. Κοπελιά μου δεν ξέρεις αν έγινε σεξ, γιατί παίρνεις θέση; Η κόρη μου δεν θα έβγαινε ποτέ να πει τέτοια πράγματα. Έχασα πάσα ιδέα.

Στην αρχή έβριζαν την Μαριαλένα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με έβριζαν κι εμένα στο μέσεντζερ.

Από τα μάτια της βλέπω ότι είναι ερωτευμένη με τον Σάκη, αλλά φοβάμαι. Φοβάμαι μην ξαναπληγωθεί», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας.