Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτει για Τάκη, Ναυσικά, Μυριέλλα και Μαρτίκα

Κάτια Ταραμπάνκο

"Έχει καταλάβει ότι αν έχεις τηλεοπτικό κοινό και δημιουργείς ίντριγκες, παραμένεις στο Survivor".

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε οριστικά από το Survivor και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Love It. Η ίδια μίλησε για όλα…

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα.

Τα κορίτσια με προσέγγισαν κι εγώ δεν ήθελα να είμαι μόνη μου για άλλη μια χρονιά.

Με τον Τάκη ήμασταν κοντά… και προσπαθούσα να τον κρατήσω πάρα πολύ ήρεμο. Είχα καταλάβει πως ήταν ένας άνθρωπος που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και έλεγε «παιδιά εγώ δεν είμαι διάσημος». Θα ένιωθε πιο οικεία στους Μαχητές. Οπότε του έκανα παρέα. Βέβαια, στο τέλος έγινε ο τσακωμός, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, αλλά τι να κάνουμε, να κάτσουμε να σκάμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Με τη Ναυσικά δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Η κοπέλα έκανε παρέα με τα άλλα μέλη της ομάδας. Όταν κάναμε όλοι μαζί δουλειές, εκείνη δεν πολυσυμμετείχε, τα κορίτσια που είχαν πει ότι δυόμισι μήνες έχει πλύνει μόνο δυο φορές την κατσαρόλα. Μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών.

Η Μυριέλλα είναι λίγο αψυχολόγητη και παρεξηγούνταν πάρα πολύ εύκολα πράγματα, άλλο έλεγες και άλλο μεταφερόταν. Απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι το πάρτι της ένωσης για να διαφημίσει το τραγούδι της, αφού είναι τραγουδίστρια», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο και συνέχισε:

«Πέρυσι στο Survivor είχαμε τον Τριαντάφυλλο, φέτος έχουμε τον Μαρτίκα. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να γαντζωθεί από παντού. Έχει καταλάβει ότι αν έχεις τηλεοπτικό κοινό και δημιουργείς ίντριγκες, παραμένεις στο παιχνίδι».