Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είναι εύκολο να κοιμηθεί με 7 ψήφους

Survivor

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor...

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς στο συμβούλιο του νησιού απέσπασε 7 αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Αμέσως μετά από την συγκεκριμένη ψηφοφορία, μάλιστα, το βράδυ για την νεαρή τραγουδίστρια και παίκτρια των Μπλε δεν έμοιαζε καθόλου εύκολο.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι έχω κάνει λάθος; Και προσφέρω και αυτό και αγωνιστικά είναι όλα κομπλέ… Δηλαδή επειδή δεν κάθομαι να κάνω παρέες; Που το αποδέχομαι, ρε παιδί μου, οκ. Δεν κόλλησα με τα παιδιά να κάνω παρρές. Ενώ παρέα θα κάνουμε. Δεν θα γίνω κολλητάρι. Αλλά στη συμβίωση είμαι πάρα πολύ κοινωνική».

«Δεν θέλω να φύγω από δω και πέρα με μια θλίψη. Θέλω τη μέρα που θα φύγω να έχω παίξει και να έχω φύγει με το μεγαλύτερο μου χαμόγελο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Είμαι υποψήφια, δεν θέλω να φύγω αύριο και να είμαι έτσι. Αλλά σκέψου και μένα, Δημήτρη μου. Αν έπαιρνες επτά ψήφους και έπρεπε να έρθεις να κοιμηθείς στην καλύβα δεν θα ένιωθες. Και να ένιωθες ότι δεν είσαι αποδεκτή».

Μένει να δούμε ποιοι παίκτες του Survivor θα την παλισιώσουν…