Survivor: Η Δαλάκα “καρφώνει” τους Μαχητές και κάνει λόγο για αθέμιτα μέσα! «Θα νευριάσω…»

Κατερίνα Δαλάκα

«Εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό. Και έχουμε μάθει όλους τους αντιπάλους να τους βλέπουμε στα μάτια».

Για την τακτική που ακολουθούν οι Μαχητές του Survivor με τη Ροδάνθη μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η πρωταθλήτρια του στίβου έριξε τα καρφιά της γι την αντίπαλη ομάδα και ελπίζει ότι δεν θα είναι κάποιος “τραυματισμένος” στο σημερινό παιχνίδι ασυλίας.

[dfp_ads id=236982]

«Στο σημερινό αγώνισμα ελπίζω να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, διότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Και οποιοδήποτε άλλο μέσο χρησιμοποιήσουν, γιατί το έχουν ξανακάνει, στο να βγάλουν κάποιο παίκτη “τραυματισμένο”, αλήθεια θα νευριάσω. Εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό. Και έχουμε μάθει όλους τους αντιπάλους να τους βλέπουμε στα μάτια. Και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και κανένα ματσάρισμα.

Οπότε καλό θα είναι να υπάρχει το ίδιο και από την αντίπαλη ομάδα. Έχω μάθει να σέβομαι τον αντίπαλο και όχι με αθέμιτα μέσα, όπως το να σκαρφιστώ ότι είμαι τραυματισμένη για να παίξουν μόνο οι πιο δυνατοί παίκτες ή οι παίκτες που μπορεί να ταιριάζουν σε αυτή την πίστα για να μας κερδίσουν. Ελπίζω να είναι δίκαιοι γιατί κι εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!