Survivor: Η ατάκα του Πάνου Θεοδώρου που δεν άρεσε στο Πανόραμα! «Ήταν πολύ άσχημο για την Εύη»

Survivor

«Εντάξει, τώρα και αυτός ο Πάνος θα μπορούσε να είχε αποφύγει… Είναι λίγο άκομψο».

Ο Πάνος Θεοδώρου έβγαλε υποψήφιο τον Νικόλα Αγόρου χθες στο Survivor, ωστόσο, κάποια από τα λόγια του δεν άρεσαν καθόλου στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

[dfp_ads id=236982]

«Εντάξει, τώρα και αυτός ο Πάνος θα μπορούσε να είχε αποφύγει… Είναι λίγο άκομψο. Μπορεί να έχεις αυτή τη σκέψη στο μυαλό σου και να σκέφτεσαι “να ψηφίσω τον Νικόλα γιατί δεν πιστεύω ότι θα φύγει”… Αλλά τώρα σε αυτή τη φάση, όταν ειδικά μια ολόκληρη εβδομάδα η Εύη σου έχει φέρει τόσες νίκες, μην το λες. Τι το λες και φέρνεις τον άλλον σε δύσκολη θέση; Μου κάνει και εντύπωση η σιγουριά του Πάνου ότι σε μια μονομαχία Εύης – Αγόρου, σώνει και ντε θα φύγει η Εύη. Δεν το ξέρεις αυτό. Γιατί δεν ξέρεις το κριτήριο του κόσμου», σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ήταν λίγο άκομψο μπροστά στην Εύη. Δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Σαν να λέει “βάζω αυτόν δίπλα σου για να φύγει εσύ”», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Το τράβηξε λίγο από τα μαλλιά. Είναι άδικο αυτό. Από τη στιγμή που έχει βγει υποψήφια η Εύη είναι σαν να της λέει “δεν θα φύγει ο Νικόλας, οπότε θα φύγεις εσύ”. Είναι άσχημο για την Εύη. Πολύ άσχημο! Εγώ στεναχωρήθηκα για την Εύη», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!