Survivor: Η Ασημίνα αφήνει αιχμές για στρατηγική – «Θα φυλάξω το τομάρι μου»

Survivor

Με βαριά διάθεση ξύπνησε η παίκτρια του Survivor και δεν το έκρυψε...

Στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπάθωσε μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στο έπαθλο του φαγητού.

Ειδικότερα, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor ομολόγησε πως «σήμερα η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα πολύ βαριά από διάθεση γιατί έχουν έρθει δύο ήττες από έπαθλα φαγητού που ακόμα εγώ δεν μπορώ να τις χωνέψω».

«Πιστεύω ότι για κάποιους δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα το ότι δεν φάγαμε, δεν μπορώ όμως να καταλάβω τον λόγο. Εδώ πέρα, όπως έχουμε ξαναπεί, κυνηγάμε την επιβίωση, κυνηγάμε να φάμε τα έπαθλα, κυνηγάμε να φάμε ακόμα και το έπαθλο από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής το οποίο και πάλι δεν φάγαμε».

«Εάν είχαμε φάει αυτά τα έπαθλα, νομίζω ότι θα είχα ξυπνήσει με άλλη ψυχολογία για να πάω στην ασυλία σήμερα. Αν μία στις εκατό χαθεί η σημερινή ασυλία, θα κυνηγήσω την ατομική ασυλία και θα είναι η μόνη φορά που θα το κάνω γιατί κατάλαβα από την προηγούμενη ψηφοφορία ότι υπάρχει πολλή στρατηγική. Πρέπει να φυλάξω και γω το τομάρι μου » συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην κάμερα του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.