Survivor: Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσίλη για Μελίνα Μεταξά – Ηλία Γκότση! «Θεωρώ ότι στεναχωρήθηκε όχι επειδή δεν τη διάλεξε, αλλά επειδή…»

Γιάννης Τσίλης

Τι είπε ο Γιάννης Τσίλης για την ανακατάταξη των ομάδων και τις σχέσεις Μελίνας - Ηλία;

Ο Γιάννης Τσίλης μιλώντας για την ανακατάταξη που έγινε στις ομάδες πριν καιρό στο παιχνίδι του Survivor και τα παιδιά από τους Μαχητές που υποδέχτηκαν στην ομάδα των Διασήμων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στεναχώρια της Μελίνας Μεταξά η οποία πίστευε ότι ο Ηλίας Γκότσης με τον οποίο ήταν κοντά θα τη διάλεγε. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Τσίλης, ουσιαστικά η Μελίνα στεναχωρήθηκε και από κάτι άλλο…

«Για τον Χάρη και τη Βιργινία ήξερα ότι θα ταιριάξουμε. Φαινόταν και από απέναντι που τους βλέπαμε ότι είναι πολύ ήσυχοι χαρακτήρες και πολύ θετικοί άνθρωποι και ο Χάρης και η Βιργινία. Η Μελίνα ήταν λίγο παρεξηγημένη. Νομίζαμε ότι μπορεί να μπλέκεται σε διάφορα θέματα χωρίς να πρέπει. Εμείς βλέπαμε στα συμβούλια κάποιες παρεξηγήσεις στην ομάδα των Μαχητών, όπου πάντα σχεδόν ήταν και η Μελίνα στους εμπλεκόμενους και λέγαμε ότι για να είναι πάει να πει ότι για να είναι δεν έχει κι εκείνη ήσυχη τη θέση της. Όταν ήρθε, γνωρίζοντας τη, κρίναμε εντελώς διαφορετικά, γιατί είναι ένα άτομο που θα κάνει πλάκα, θα είναι στην παρέα πρώτη, θα κάνει δουλειές στην παραλία, δεν θα πει άσχημο λόγο για άλλους. Ήταν εντελώς παρεξηγημένη. Είδαμε μια διαφορετική Μελίνα από την πλευρά μας.

[dfp_ads id=236982]

Αγωνιστικά η Μελίνα στην αρχή του παιχνιδιού ήταν μια πάρα πολύ καλή παίκτρια. Έπαιζε πάντα ενάντια στην Κατερίνα και κατάφερνε έπαιρνε νίκες. Νομίζω στο τέλος του παιχνιδιού η Μελίνα έχει κάνει μια μεγάλη κοιλιά. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Μπορεί η αλλαγή των ομάδων να της στοίχισε. Στην αρχή στεναχωρήθηκε. Βέβαια ο Ηλίας δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αλλά στεναχωρήθηκε όντως η Μελίνα. Εμείς από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε τα νέα παιδιά και αισθάνθηκαν να είμαστε μαζί όλοι μια παρέα, γιατί από ότι κατάλαβα δεν το είχαν αυτό. Μέσα σε δύο μέρες χάρηκαν τόσο πολύ που ήταν σαν να είμαστε από την αρχή μαζί. Η Μελίνα κατευθείαν ξέχασα το γεγονός ότι είχε στεναχωρηθεί από τον Ηλία. Θεωρώ ότι στεναχωρήθηκε όχι επειδή δεν τη διάλεξε, αλλά επειδή μετά την αλλαγή των ομάδων ο Ηλίας δεν της μιλούσε όπως πριν. Από ότι κατάλαβα ήταν πολύ κοντά οι δυο τους στους Μαχητές και με την αλλαγή των ομάδων στην ουσία δεν έλεγαν ούτε γεια.

Και ο Ηλίας προσπάθησε και η Μελίνα, αλλά το ρεζουμέ είναι πως δεν ήταν η σχέση τους όπως πριν. Κάπως σαν να έσπασε το γυαλί. Εγώ βέβαια δεν έχω τόσο ολοκληρωμένη άποψη, γιατί βλέπετε και συνεντεύξεις τους, εγώ από ό,τι λέμε μεταξύ μας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!