Survivor: Η απόφασή τους να τον πετάξουν στον τάκο ήταν μονόδρομος

Survivor

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ανακατατάξεις κι ανατροπές στο Survivor μετά τα όσα ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Λιανός σε σχέση με τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως οι ομάδες του Survivor παύουν να υφίστανται, όπως τις γνωρίζαμε κι όλα θα κρίνονται από τους αγώνες κατάταξης. Δηλαδή, οι παίκτες που θα έχουν τον καλύτερο χρόνο κάθε εβδομάδα, θα είναι κι αυτοί που θα διαμορφώνουν τις ομάδες εκ νέου και θα έχουν την αρχηγία. Πλέον κανένας παίκτης δεν θα είναι σταθερός σε μία ομάδα, αφού αυτές θα δημιουργούνται ξανά από τους δύο παίκτες που θα έχουν κάθε εβδομάδα τους καλύτερους χρόνους. Αυτή η εξέλιξη, όπως ήταν φυσικό, έφερε αναταράξεις και δάκρυα για ορισμένους παίκτες, οι οποίοι είχαν δεθεί αρκετά με τις ομάδες τους.

Μέσα σε αυτό το ντόμινο εξελίξεων, η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα, στον Άρη Σοϊλέδη και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν λέει να κοπάσει αλλά αντίθετα φουντώνει με προσβολές εκατέρωθεν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μία παλιά κόντρα αναβίωσε στο Survivor. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη στράφηκε εναντίον της Ασημίνας κι οι δύο κοπέλες διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Μπλε και κόκκινοι πάλεψαν σκληρά για την κατάκτηση της αποψινής νίκης, που θα τους εξασφάλιζε την πολυπόθητη ασυλία. Οι ηττημένοι για ακόμα μια φορά ήταν οι κόκκινοι κι η επιλογή τους για την υποψηφιότητα προς αποχώρηση μονόδρομος. Ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε για δέκατη φορά στο Survivor ως ο πιο αδύναμος παίκτης και θα τεθεί ξανά στην ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.