Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη ξεκαθαρίζει για την αποχώρηση Καλίδη

Άννα Μαρία Βέλλη

"Πήγα και γνώρισα τους γονείς του Νίκου Μπάρτζη, ναι, αλλά όχι όταν ακούστηκε ότι πήγα. Τους γνώρισα πολύ αργότερα" πρόδωσε, παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Τον καλό της φίλο από το Survivor, Τζέιμς Καφετζή ακολούθησε η Άννα Μαρία Βέλλη στο νησί των Ιπποτών. Εκεί η νεαρή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε, μέσα σε όλα, για τις φήμες που θέλουν να… έσπρωξε την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου είχε λείψει πάρα πολύ ο Τζέιμς και είπαμε να έρθουμε παρέα στη Ρόδο, όπου και έρχομαι πρώτη φορά. Από όσα παιδιά έχουν παραμείνει στο παιχνίδι θα ήθελα να δω νικητή τον Νίκο».

Όσον αφορά για τη φήμη πως η ίδια, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης οδήγησαν τον Πάνο Καλίδη στην οικειοθελή αποχώρηση, ξεκαθάρισε πως «το άκουσα και γω αυτό προς έκπληξη μου αλλά, πριν προλάβω να πάρω θέση, είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης. Το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

«Πήγα και γνώρισα τους γονείς του Νίκου Μπάρτζη, ναι, αλλά όχι όταν ακούστηκε ότι πήγα. Τους γνώρισα πολύ αργότερα».