Survivor: Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία λέγοντας «νιώθω τρομερά προδομένη»

Survivor

Survivor - Η Άννα Μαρία κι η Ελευθερία προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, με την τελευταία να είναι λίγο απομονωμένη.

Η Άννα Μαρία σε συζήτησή τους της τόνισε πόσο άσχημα έχει νιώσει με την συμπεριφορά της λέγοντας: «Βγήκες μαι με έδωσες με πράγματα που έχω πει και δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι…. Έμαθα ότι έχεις πει και πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο. Δεν με πειράζει. Δεν θα παραδεχτώ πράγματα που δεν έχω πει. Δεν ήθελα να κάνουμε κάτι, ούτε να το λήξουμε αυτό. Εγώ θέλω να ξέρεις ότι απλώς σε ανθρώπινο επίπεδο δεν θέλω να σε βλέπω έτσι και για αυτό σου μίλησα, μπορώ να σε παρηγορήσω. Καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια γιατί μία κοπέλα με την οποία ήσουν κοντά έφυγε. Παρόλα αυτά αισθάνομαι ότι έχει πει ψέματα για εμένα. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι, τα πράγματα να μπορούν να λυθούν καλύτερα κι εδώ όντως διογκώνονται. Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από εσένα και δεν αλλάζει.»

Η Ελευθερία της ανέφερε ότι δεν παραδέχεται πράγματα που έχει πει κι ότι δεν θα μιλήσει ξανά μέχρι να φύγει από το παιχνίδι.