Survivor: Η αλήθεια για Μαριαλένα, Κατσούλη και Λιβάνη

Survivor

Γιώργος Λιβάνης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης... τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Survivor;

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις που έχει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Λιβάνη και τον πρώην της Σάκη Κατσούλη. Από τη μέρα που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor σχόλια και φήμες δίνουν και παίρνουν. Ποια είναι η αλήθεια;

Αρχικά, έγινε στο Πρωινό μια αποκάλυψη σχετικά με τα χρήματα που παίρνει ο Σάκης Κατσούλης. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, λαμβάνει 1,500 έως 2,000 ευρώ την εβδομάδα, πολύ περισσότερα, δηλαδή, από όσα παίρνουν οι μη αναγνωρίσιμοι του Survivor, οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στα 500 και τα 1,000 ευρώ την εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έλυσε τον γρίφο ανάμεσα στα τρία επίμαχα πρόσωπα. «Βρέθηκα χθες το βράδυ σε μια παρέα που ξέρουν τον Γιώργο Λιβάνη καλά και μου είπαν ότι πραγματικά έχει μια πολύ δυνατή σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αν και ολιγόμηνη. Μάλιστα, η Μαριαλένα έχει δηλώσει στην παραγωγή να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη ότι είναι πολύ καλά μαζί του, να μην ανησυχεί».

Λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε στο πλατό η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία επιβεβαίωσε για τον τραγουδιστή και την Μαριαλένα: «Δεν το αναλύσαμε αλλά ξέρω ότι είναι κοντά».

«Με την Μαριαλένα δεν ισχύει αυτό με τον Σάκη, η κοπέλα είναι με τον Λιβάνη. Ξέρω ότι είναι μια χαρά τα παιδιά, είναι πολύ καλά», τόνισε η Λεάννα Μάρκογλου. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τις πρώτες μέρες που μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, ο Γιώργος Λιβάνης ένιωσε τουλάχιστον άβολα.