Survivor: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στάζει μέλι για τον Στάθη Σχίζα – «Είμαι τυχερή»

Survivor

"Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου" εξομολογήθηκε στο Survivor η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Από τον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, όπου έλαβε χώρα τη νύχτα της Τρίτης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να υποστηρίξει με πάθος τον αγαπημένο της σύντροφο, Στάθη Σχίζα στην πορεία προς τον τελικό!

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός την είδε δεν θα μπορούσε φυσικά να μην της δώσει το μικρόφωνο και… να την σηκώσει όρθια προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε, αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρυφερά για τον φιναλίστ του Survivor.

Όπως ήταν φυσικό, δε, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σπεύσει να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός δεν τον άφησε να πάει πουθενά και του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!