Survivor: Η άδικη υποψηφιότητα της Μελίνας και τα παρεάκια των Μαχητών

Survivor

"Αφού τις παρέες τις ξέρουμε, ρε παιδιά" τονίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην καλύβα των μπλε του Survivor All Star.

Με την Μελίνα Μεταξά να συναντά τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον… τάκο του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας δεν δίστασαν να δώσουν τα «παρεάκια» του ριάλιτι επιβίωσης ενώ η Μελίνα θεώρησε την δική της υποψηφιότητα ως άδικη.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η δυναμική παίκτρια των Μαχητών δήλωσε πως «περίμενα την υποψηφιότητα μου και αυτή τη φορά, ήταν αναμενόμενο. Φυσικά τώρα, επειδή χάσαμε και όλες τις προηγούμενες, είχαν τα παιδιά κάποιες επιλογές και δεν περίμενα ότι θα έβγαινα από την πρώτη μέρα. Στην τελευταία όμως ασυλία που χάσαμε, ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα ψήφιζαν εμένα».

«Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιη η τελευταία ψηφοφορία της μπλε ομάδας. Απλά τα παιδιά έχουν φίλους εδώ μέσα. Λένε πως ψηφίζουν όλοι αγωνιστικά, πάνω από όλα, αλλά το 70% είναι φιλικό και το 30% είναι λίγο στην καλύβα αλλά και λίγο το 20% επηρεάζεται από τα αστέρια και ίσως το άλλο 10% από τα vibes. Με όλα αυτά τα ποσοστά αισθάνομαι ότι παίζουμε τα Παιχνίδια της Καραϊβικής κάθε φορά που πάμε στο συμβούλιο γιατί σίγουρα δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε στη συμπαίκτρια του πως «χθες μου έλεγαν να πω για τις παρέες. Ποιες όμως παρέες αφού τις παρέες τις ξέρουμε, ρε παιδιά. Ο Γκότσης κάνει με τον Ηλία Μπόγδανο και την Εύη, που την προστατεύει και την ξέρει έξω από το παιχνίδι, την Ρία και τη Στέλλα που είναι μαζί. Μια πεντάδα σίγουρη είναι αυτή».

«Μετά μια παρέα που είναι ο Τάκης με τον Βασάλο μαζί και την Μαριαλένα. Ο Βασάλος πηγαίνει και στους άλλους ενώ ο Τάκης έχει γραπώσει και τον Πιλίδη. Ο Παναγιώτης με την Μαριαλένα αλλά, επειδή έχει τσακωθεί με τον Τάκη, δεν κάνουν τώρα και τόση παρέα. Γενικά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας και παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης.