Survivor: Γκρεμίστηκε το πλατό με την είσοδο των φιναλίστ – Ηχηρές οι απουσίες

Survivor

Survivor, η στιγμή που οι τέσσερις παίκτες έρχονται στη σκηνή αλλά κάποιοι... δεν ήταν εκεί να τους υποδεχθούν!

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor καλωσόρισε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το live επεισόδιο που μεταδόθηκε από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης πήρε την θέση του επικράτησε πανδαιμόνιο το οποίο και ήρθε να διαδεχθεί η είσοδος των τεσσάρων φιναλίστ. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και την Θωμαϊδα Εμμανουλίδου. Τότε ήταν που, μεταφορικά ευτυχώς, γκρεμίστηκε το θέατρο!

Οι δύο κυρίες ωστόσο, δηλαδή η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουλίδου, έμελλε να δώσουν την ύστατη μάχη για να κερδίσουν την θετική ψήφο του κοινού και να βρεθούν στον επερχόμενο τελικό του Survivor.

Και ενώ εκεί βρίσκονταν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και φέτος ορισμένες… ηχηρές απουσίες.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, από τον μεγάλο τελικό απουσίαζαν ο Άγγελος Πούλης, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού για προσωπικούς τους λόγους.

Και ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor είναι γεγονός…